CALL CENTAR: +381 32 40 40 40

Metalac inko d.o.o. je zavisno preduzeće u okviru Metalac grupe iz Gornjeg Milanovca. Osnovano je 1995. godine, kada počinje proizvodnja sudopera od nerđajućeg čelika. Metalac inko je jedini proizvođač sudopera u Srbiji i okruženju. U inox programu u ponudi imamo više od trideset modela usadnih, nasadnih i podgradnih sudopera.

U 2008. godini uveli smo i proizvodnju Granmatrix solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera, a krajem 2010. godine proizvodni program u delu kompozita proširen je potpuno novim programom sudopera pod nazivom XGranit, izrađenih od najkvalitetnijih materijala evropskih proizvođača.

Naš asortiman namenjen je velikim specijalizovanim proizvođačima kuhinjskog nameštaja i firmama koje se bave enterijerom. U skladu sa politikom, zahtevima i rejtingom kompanije Metalac, razvili smo kvalitetan proizvod i visok nivo poslovnosti. Pored tržišta Srbije, prisutni smo i na tržištima zemalja potpisnica CEFTA sporazuma, na tržištu EU, kao i u Ukrajini.

Celokupan proizvodni program sertifikovan je prema zahtevima serije međunarodnih standarda ISO 9001:2008 za upravljanje kvalitetom, odnosno ISO 14001:2004 za upravljanje zaštitom životne sredine. Istovremeno, preduzeće je nosilac CE znaka, koji predstavlja potvrdu da je proizvod napravljen i dizajniran u skladu sa važećim odredbama direktive EU.

Dostupan asortiman proizvoda Metalac Inko:

Kontakt centrale

 • icon Adresa: Bajči Žilinskog 11,
         21000 Novi Sad, Srbija
 • icon Tel: +381 21 6612 899,
                 +381 21 421 292
 • icon Radno vreme:
         PON-PET 8-16h

Kontakti prodavnica

Kontakte prodavnica možete pogledati OVDE.

 • icon Radno vreme:
      PON-PET 8-20h,

      SUB 8-15h

O nama

Metalac Home Market sa višedecenijskom tradicijom poslovanja na tržištu Vojvodine danas je glavni distributer proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca na tržištu Vojvodine. Pored toga bavi se trgovinom na veliko i malo i robama široke potrošnje iz programa Alfa-plam Vranje, MBS, Gorenje, VOX Electronics itd.